Szerzői jog

A pcrpgkozosseg.net üzemeltetői hozzájárulnak ahhoz, hogy a felhasználó (azaz az oldalunk olvasója, látogatója) a honlap tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra használja. A tartalom bármely más célra történő másolása, felhasználása vagy más weboldalon megjelenítése tilos.
A pcrpgkozosseghu.wordpress.com oldalon megjelenő fotók, írásos anyagok saját szerzemény, így felhasználása kizárólag csak az üzemeltetők engedélyével lehetséges.
A honlapon megjelenő adatok és információk pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében az üzemeltetők nem vállalnak felelősséget. A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de az üzemeltetőket semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért.
Ha az oldalon található fotókat, ábrákat weboldalán vagy más írásos vagy elektronikus anyagban szeretné megjeleníteni, akkor kérjük kérje engedélyünket, más esetben szerzői jogokat sért, mely a törvényi előírásoknak megfelelően büntetendő. Az 1999. évi LXXVI. törvény szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esik.

Minden más védjegy, szolgáltatási védjegy, embléma, kereskedelmi megnevezés és minden egyéb kapcsolódó megnevezés védjegye vagy bejegyzett védjegye a vonatkozó tulajdonosok tulajdonát képezi.

Hírdetés