A régi archívumunkból

 Akik újoncok nálunk, azoknak csak nagyon röviden annyit előljáróban: a Facebookon már 2011 elejétől megtalálható PC RPG Közösség oldalnak (PC RPG Community, az angol nyelvet használó követőinknek) kb. 1 évvel később készült el és indult útjára az első weboldala, még 2012-ben. Ezt sajnos a magyar hostunk azóta már elkaszálta (már 2 éve, 2016 elején), beszüntette az összes blogger oldalának a támogatását és üzemeltetését. Aztán tavaly, 2017-ben azonban új weboldallal tértünk vissza, most már azonban a WordPress rendszerével támogatva. Az állandó jellegű, legfőbb téma a Szerepjátékok, azaz RPG PC-n (cRPG).
A Facebookon angol és magyar nyelven egyaránt értesülhetsz a legfrissebb PC-s játék infókról és még sok egyéb érdekességről is. 

 Az Archívumból c. rovatunkkal a korábbi oldalunkkal együtt elveszett régebbi, ám nem kevésbé érdekes cikkeinket igyekszünk feltámasztani, kellemes olvasást!

  1. Az archívumból – A The Witcher 3 készítői: Interjú Vincze (Vincenzo) Lászlóval -A zene és a hangeffektek világa -1. rész
  2. Folyt.köv.