Elindult a Night City (Cyberpunk 2077) világának saját weboldala, a www.NightCity.Love (!)

Ez az oldal azoknak lesz igazán érdekes, akik a játék világáról még többet szeretnének megtudni, mégjobban szeretnék megismerni a Cyberpunk 2077 világának történelmét és annak kulcsszereplőit, mint pl. hogy ki volt pontosan Richard Night, akinek az emlékére aztán a város is megkapta a nevét. Illetve azért azoknak is okozhat egy kis örömet a meglátogatása, akik pl. csak pár új in-game képet szeretnének a játékról látni jó minőségben.

Az oldalra ellátogatva egyébként az internetes böngészés hajnalából ismerős felugró reklámablakok sem maradhattak ki természetesen, amiket persze bezárhatunk rögvest.

https://www.nightcity.love/en/

…Ám még ezek a felugró reklámablakok is persze egy kis betekintést engednek a játék világába, pl. a legnagyobb fegyvergyártó megavállalat reklámjaival is szembetalálkozhatunk a webolald meglátogatásakor.

Az igazán frappáns reklámok az oldalon azonban a Night City egyes területeit bemuató felületen találhatóak… 😀

…Valamint néhány új kép az oldal saját galériájából! 😀

A www.nightcity.love oldala egyébként a Cyberpunk 2077 – Night City Wire-nek a legfrissebb, azaz a 3. részében lett bejelentve. Amennyiben lemaradtatok volna róla, itt tudjátok megnézni utólag jó minőségben, a játék készítőinek, a CD Projekt RED hivatalos YouTube csatornáján:

Akik inkább csak a legújabb gameplay videókra lennének kíváncsiak, azoknak ezt a 2 videót tudjuk a figyelmébe ajánlani:

Cyberpunk 2077 — Postcards from Night City

Egy pár igen rövidke szösszenet Night City több területéről

Cyberpunk 2077 — Gangs of Night City

A Night City (plusz a várost körülölelő környezet, terület) bandáit röviden bemutató videó. Nálam tuti a Tiger Claws banda és a Moxes lesz a nyerő! 😀 Bár eléggé érdekes párosítás lesz, mert ugye nem annyira bírják egymást mindig. 🙂
A Tigris Karmok bandája
The Moxy / Moxes, azaz a Moxikáim. 😀 Első dolgom lesz természetesen Judy Alvarez-t meglátogatni majd! 🙂
Ő Judy Alvarez és higyjétek el, hogy ti is akartok majd vele találkozni! 😉 😀

Végezetül, nekünk PC játékosoknak jutott még egy extra jó hír ezúttal végre:

a Cyberpunk 2077 hivatalos rendszerkövetlménye, gépigénye is megérkezett.

Minimum*:

 • Processzor/CPU: Intel Core i5-3570K or AMD FX-8310
 • Fizikai memória: 8 GB RAM
 • Videókártya/VGA/GPU: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon RX 470
 • DirectX: Version 12
 • Helyigénye a meghajtón: 70 GB
 • Egyéb: SSD ajánlott HDD helyett (Valamint a helyetekben gondolnék extra szabad helyre, a jövőbeni DLC tartalmakhoz, valamint modokhoz is akár. – Hey Joe)

Ajánlott**:

 • CPU: Intel Core i7-4790 or AMD Ryzen 3 3200G
 • Memória: 12 GB RAM
 • VGA: NVIDIA GeForce GTX 1060 or AMD Radeon R9 Fury
 • DirectX: Version 12
 • Hely: 70 GB available space (SSD – Legyen minimum egy 250 GB-os, vagy még jobb egy 500 GB-os. Ott már nem nagyon lehetnek majd gondok ha csak ennek a játéknak dedikáljátok még az összes DLC-vel, + legdurvább modokkal sem majd.)

Nagyjából tehát jól saccoltuk nemrégiben meg a játék gépigényét nektek. 🙂

* & ** Hamarosan bizonyára ez tisztázva lesz de ha fogadnunk kellene rá: a jelenlegi hivatalos gépigények (minimum és az ajánlott) minden bizonnyal nem 4K játékra vonatkoznak, pláne nem RTX effektekkel. Mindenestre így is szép teljesítmény lesz, hogy Full HD-ben egy 6 GB-os GTX 1060-as képes lesz a játékot az RTX-effekteket leszámítva közel teljes pompájában prezentálni, futtatni.

…Rengeteg egyébről is szólt persze ez a 3. Night City Wire is, illetve a http://www.nightcity.love is tartogat pár kellemes, érdekes olvasgatni valót nektek.

Ilyen egyik érdekesség volt pl. a mostani N.C. Wire-ben, hogy Cyberpunk 2077 világában az űrutazás, illetve pontosabban az űrrepülés mondhatni mindennapos, ami által nagy távolságok a bolygó 2 távolabi pontján jóval gyorsabban lehetséges, mint napjainkban.

Ennek bizonyítéka volt, hogy Night Cityből láthattunk egy rövidke pillanatra egy űrrepülőt is felszállni… Igaz, csak a távolból a horizonton de valószínűleg így már biztosak lehetünk benne, hogy legalább egy kilövő állomással kell hogy rendelkezzen majd Night City.

Apropó, érdekességek még:

Alanah Pearce író és producer. Bizony, nem csak Keanu Reeves, vagy pl. Claire Elise Boucher (Grimes) az egyedüliek, akik a hangjukat adták a játékhoz, illetve be is 3D modellezték őket a játék világába. Ezt a képet ő maga posztolta nemrégiben önmagáról büszkén.
Nemrégiben szerepelt a híres Lizzy Wizzy egy exluzív interjúban is, egy digi magazin (Cybr) hasábjain.
Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s