Jelenleg már egyszerűen visszatéríti a játékosok pénzét a Blizzard a Warcraft III: Reforged esetében

Már a Metacriticen is kifejezte a csalódott játékosok tömege a nemtetszésüket: durván 22 ezer játékosból 21000-nek egyáltalán nem tetszik, amit kézhez kaphatott végül a Blizzard (+ Activision) -tól. Lényegében amit a Blizzard beígért még 2018-ban, illetve be is mutatott egy videó prezentáció, előzetes (trailer) által, abból igazából semmi nem valósult meg jóformán, illetve még további dolgokkal is tetézték a bajt, pl. elkezdték bannolni a játékosaikat, ha a pénzüket próbálták visszakapni a W3: Reforged-ért, vagy akár másoknak próbáltak segíteni ebben… És ez még mindig mind semmi, elég az hozzá még, hogy ez igencsak a vásárlók megtévesztése kategóriába esik több országban is -Valójában talán csak egyedül a Blizzard és az Activision saját berkein belül nem-, így aztán bár nem szívesen de a Blizzard a jelek szerint végre hajlandó visszafizetni a játék árát mindenféle huzavona nélkül is.

A közvetlen link a visszatérítéshez a cikkben!

MetaWar3ReForgedSshotByPCRPGC1

 

Erre a linkre kattintva, a Blizzar oldalán kaphatjátok vissza a pénzeteket:

https://battle.net/support/help/product/war3r/1563/1628/solution

MetaWar3ReForgedSshotByPCRPGC5

Az infót róla egy reddit felhasználónak köszönhetjük -aki “szintén zenész”-, a pénzét már vissza is kapta ezen a módon. Én magam is egyébként teszteltem már a linken található oldalt és nálam is bevált, működött gyorsan, simán.

MetaWar3ReForgedSshotByPCRPGC4

…A katasztrófálisra sikerült Warcraft 3 felújított verziót, illetve a Blizzard további bénázásait Angry Joe és barátai is szépen összefoglalták már egy videóban:

Warcraft 3 Reforged, DO NOT BUY! – Angry Rant!

 

…Akit bővebben érdekel, hogy még mi mindenért nem kedvelik a játékosok tömegei a Warcraft III: ReForged c. játékot, annak érdemes a Metacritic oldalát is felkeresnie esetleg.

 

Bizony, ez a 2020-as év legeleje a PC-s fantasy RPG játékok terén eléggé felemásra sikerült!

 Ez egyrészről ugye “köszönhető” az Activision és a régen kizárólag rememkűveket alkotó Blizzard közös szerelem gyermekének, ennek a -Activision kapzsiságának köszönhetően?- rossz irányba mutálódott Warcraft III: ReForge-nak.

Másrészről, kaptunk egy Dragon Ball Z: Kakarot-ot is PC-re is, ami a fantasy harcolos játékok, nyílt világgal rendelkező akció-RPG-k, meg persze legfőképpen a Dragon Ball világ rajongóinak egy régi álmát valósította meg, a CyberConnect2 fejlesztő stúdiónak, valamint a Bandai Namco Games kiadónak köszönhetően! Aki szereti a stílusát, annak kötelező vétel! …Vágatlan gameply videót mi is töltünk fel nektek a csatornánkra, az egyik korábbi videót róla ezen a linken érhetitek el. (Raditzal, Goku/Kakarot testvérével a harc a videó fele után veszi kezdetét.)

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s