2019-2020 legjobban várt PC játékai szerepjáték (cRPG), valamint sci-fi, fantasy műfajokban

Bár tudjuk jól hogy a PC halott mint játékplatform, meg a PC-s játékok napjai leaáldozóban stb.-stb., azért egyenlőre továbbra is úgy fest a dolog, hogy lesz miből bőven válogatnunk a közeljövőben is! Lássuk is hát a listát, csupán néhányat a közeljövő várható legjobbjaiból!

Metro-Exodus_0

Genesis Alpha One

(Megjelenés: 2019. január)

 Célunk új hazát találni az emberiség számára 1 messzi-messzi galaxisban. Mindezt egy remek sci-fi, akció RPG köntösben. Alien kedvelők azt hiszem előnyben.

 

Praey for the Gods

(Megjelenése 2018-ra tervezett, ám jelenleg esélyes hogy már átcsúszik 2019-re.)

 Amennyiben óriás lények kaszabolás egyik kedvenc időtöltésünk, ebben a játékban találhatunk némi potenciált, kedvünkre tehet.

 

Outward

(Megjelenés: 2019. február 12.)

 Egy ígéretesnek tűnő, nyílt világgal rendelkező fantasy RPG. A grafikai megvalósítása a Gothic 3 c. játékot idézi, csak modernebb köntösben, valamint ez a játék játszható lesz co-op módban is, akár osztott képernyőn is.

 

Metro Exodus

(Megjelenés: 2019. február 22.)

 A sokak által méltán kedvelt Metro játék sorozat következő, 3. része. Ezúttal már az orosz posztapokaliptikus vadon egy jelentős részét is bekalandozhatjuk történetünk -valamint túlélési próbálozásaink- során.

 

The Sinking City

(2019. március 21.)

 Amennyiben imádsz borzongani, valamint H.P. Lovecraft egyedi világa érdekel, ez a játék vélhetőleg egy letehetetlen darab lesz.

 

További ígéretes címek 2019-re:

Dragon Age – Dread Wolf rises

Mortal Kombat 11

The pathless

Hades

The Outer Worlds

Journey to the Savage Planet

Wolfenstein Cyberpilot

Wasteland 3

 

Warcraft III: Reforged

(Megjelenés: 2019. december 31.)

Vannak még csodák.

 

…Megjelenésük még várhatóan 2019-ben:

Two Worlds III

Star Wars Jedi: Fallen Order

Dome City

Psychonauts 2

A mára már klasszikusnak számító játék sokak által várt folytatása.

 

 

Megjelenésük várhatóan 2020-ban:

Squadron 42

(Megjelenés: Mivel a Squadron 42 voltaképpen egy történet módból nőtte ki magát a Star Citizen világában, van rá egy kis esély, hogy 2 éven belül  végre megjelenhessen.)

Star Citizen

(Megjelenés: Amíg a Squadron 42 egy kampány/történet központú játék lesz, a Star Citizen minden idők legdurvább MMO élményét ígéri egy komplex sci-fi környezetben… Persze, csak győzzük kivárni a játék fejlesztését.) 

 Lentebb megtekinthető róla az egyik legutóbbi gameplay videó, kb. itt tart most jelenleg a fejlesztés, a bolygó-felfedezős részét tekintve. A Star Citizen egyébként játszható keményvonalas sci-fi szerepjátékként is, ám kaland/akció űrszimulátorként is helyt áll. Elvileg. Csak készüljön már végre teljesen el.

Cyberpunk 2077

(Megjelenés: Ismerve a CD Projekt minőségre való törekvését, várhatóan akkor jelentetik meg, amikor készen lesz. Ellentétben sok más napjaink beli játék kiadóval és fejlesztővel.

Bár már viszonylag sokmindent tudtak a srácok felmutatni a játékból, mivel minden eddiginél nagyobb a projekt és még most is toboroznak hozzá alkotókat, kétséges a 2019-es megjelenés, így inkább 2020-ra várható. Habár néhány oldal már feltüntette a 2019-es megjelenését is, egyenlőre ez csak egy jó reklámfogásnak tűnik, hogy a játék előrendelései náluk történjenek, hivatalos megjelenési dátum egyenlőre nincsen.)

 Akik pl. a Blade Runner-en (Szárnyas fejvadász), Akirán, Ghos in the Shell-en (Páncélba zárt szellem) és Kiberpunk szerepjátékon (Cyberpunk 2020, ugye) nőttek fel, ez a játék minden bizonnyal egy feledhetetlen élményt fog tudni nyújtani majd.

Nektek melyik a legvárósabb cím a közeljövőben?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s